Tourguides - motorreizen

De beste tourguides

Wij zijn trots op onze tourguides. Zij beschikken over veel reiservaring, hebben een grote mate van verantwoordelijkheid- en veiligheidsgevoel en kennen de "ins and outs" van het reisgebied.
Maar ook hulpvaardigheid en gevoel voor humor zijn kwaliteiten die op een motorreis goed van pas komen. Daarom hechten wij veel waarde aan de selectie en de opleiding van de tourguides, die je tijdens onze reizen begeleiden. Pas nadat een jaar van opleidingen én stages succesvol is afgesloten, mogen ze zich THAT-tourguide noemen. Zij zijn namelijk dé mensen die jouw reis tot een onvergetelijke belevenis moeten maken. Zij voeren je naar de mooiste plekjes. Je kunt dus zorgeloos van de vakantie genieten en hoeft je nergens druk om te maken.
Je tourguide zorgt dagelijks voor een briefing van de volgende tourdag. Tijdens deze briefing worden de ins and outs van de route, de bezienswaardigheden, het weerbericht etc. voor de volgende dag besproken. Verder is hij je hulp en toeverlaat bij motorproblemen en andere uitdagingen die je tijdens een motorreis kunt tegenkomen. Hij heeft het nodige materiaal bij zich, waarmee je bij een lekke band weer snel op pad bent. Verder kent hij de weg die bewandeld moet worden wanneer je motorfiets het echt begeven heeft en zijn de guides van THAT Motortours getrained in het geven van eerste hulp bij ongevallen.

TG015 009 Naam: Egon Borghans.
Beste tourgebied: Hoop ik ooit nog een keer te ontdekken; belangrijke ingrediënten: natuur (betere stuurwerk met voldoende hoogteverschil), cultuur (mooie architectuur incl. het traditionele eten en drinken) en avontuur (combinatie van voorafgaande). Elzas / Vogezen en Groot Brittannië benaderen voor mij deze perfectie!
Ultimate: Wanneer ik mijn enthousiasme voor een land en/of streek, weet over te dragen aan anderen.
Waarom ben ik guide bij THAT: Goeie vraag: om jullie deelgenoot van mijn passie te laten worden natuurlijk, waarbij grenzeloos en vooral zorgeloos genieten voorop dient te staan!

TG015 003

Naam: Ton Buijs.
Beste tourgebied: Voor mij nu nog de Alpen. Maar eigenlijk zijn alle bergachtige gebieden prima. Mij gaat het om de afwisseling van bochten, bergop en bergaf rijden.
Ultimate: Rijden door gebieden waar je in de winter op de lange latten naar beneden “vliegt”. Met de motor kun je gelukkig bij het omhoog rijden al genieten! Wanneer ik de de tour vervolgens ook nog met andere motorrijders kan delen geniet ik nog meer.
Waarom ben ik guide bij THAT: Op de eerste plaats omdat ik natuurlijk motorrijden geweldig vind. Daarnaast andere motorrijders een heerlijke motorvakantie bezorgen geeft heel veel voldoening. Come and join my trips!

 TG015 005

Naam: Raymond (Mc. Ray) Clignet.
Beste tourgebied: Elke bestemming beleef je op haar eigen unieke wijze.  Uniek omdat elk land en elke regio haar eigen kenmerken heeft: de fascinerende omgeving, het lokale eten en fantastische stuurwegen.
Ultimate: De stralende gezichten van de klanten tijdens het rijden, de verhalen van de belevenissen onderweg tijdens de rit, de geweldige wisselende uitzichten en de aankomst in het hotel zonder valpartijen.
Waarom ben ik guide bij THAT: Simpel: Omdat ik de kans kreeg. Zou je het niet zelf ook willen? Buiten dat is het voor mij de mogelijkheid om te doen wat ik leuk vind.

TG015 007

Naam: Michael Fernhout.
Beste tourgebied: Het beste gebied heb ik na flink zoeken nog niet gevonden, maar de Pyreneeën en Picos De Europe staan hoog op de lijst, eindeloos sturen door schitterende gebieden.
Ultimate: Na een geslaagde dag toeren op het terras, nagenieten met een consumptie en de laatste zonnestralen vangen om je ‘s avonds alvast te verdiepen in hetgeen morgen gaat komen.
Waarom ben ik guide bij THAT: Omdat het voor mij de manier is om bezig te zijn met een passie en die te delen met anderen. Het geeft voldoening als alle puzzelstukjes samen een mooie reis hebben gevormd. Daarnaast kan mijn zoveelste afwezigheid met de motor nu tenminste onder het werk camoufleren.

TG015 006

Naam: Ron van Saanen.
Beste tourgebied: De Alpen, en eigenlijk overal waar bergen zijn. Voor mij gaat er nu eenmaal niets boven bergen en bochten. Ik zeg wel eens: "als  bochten niet bestonden, reed ik geen motor".
Ultimate: Korte bochten, haarspeldbochten, steile bochten, enge bochten, rare bochten, slingerbochten, kortom Stelvio in het kwadraat. Hoe meer bochten hoe meer plezier.
Waarom ben ik guide bij THAT: Ik vind het leuk om mensen een mooie trip of gezellige motorvakantie te bezorgen. Verder ga ik gewoon graag op vakantie met de motor, en dat kan ik dus mooi combineren bij THAT Motortours. Motorrijden is voor mij nog steeds een avontuur.

 TG015 001

Naam: Roger Thewissen.
Beste tourgebied: De Alpen blinken uit in adembenemend mooie berglandschappen en uitdagende bergpassen. In Zuid-Europa vind ik de mix van sturen tot je niet meer kunt en de mediterrane lifestyle, onbeschrijfelijk mooi. Bosnië heeft op mij veel indruk gemaakt vanwege de nog steeds tastbare wonden, die de oorlog heeft nagelaten. Het is moeilijk een keuze te maken zonder de overige tourgebieden te kort te doen.
Ultimate: De vrijheid die je ervaart als je met de motor op pad bent en ziet hoe THAT-tourders ultiem genieten van hun motorreis.
Waarom ben ik guide bij THAT: Het is mooi te zien hoe THAT-tourders van de eerste t/m de laatste kilometer genieten van hun vakantie. Stop dreaming your dreams! We make them come true...

GGTO logo Oranje

 powered by  logo dane 
/**/