Maatwerk motorreizen voor bedrijven, individuele tourrijders en clubs

Dromen zijn er om waar gemaakt te worden

Met enige regelmaat ontvangen we van individuele tourrijders, bedrijven en motorclubs  het verzoek om maatwerkreizen samen te stellen. Ben je op zoek naar een motorreis met het motto "off the beaten track", met ultiem stuurwerk over wegen waar je niet zo gauw zult komen en wens je te overnachten in hotels met charme en hart voor de gast én ben je bereid hiervoor een reële prijs te betalen, dan ben je bij THAT Motortours aan het juiste adres. Als je op zoek bent naar een reis over "platgereden" wegen, onpersoonlijk accommodaties en voor een bodemprijs zoek dan gauw verder.

Maatwerkreizen voor bedrijven

Zoekt u voor uw zakenpartners, medewerkers of klanten net díe ene speciale motorreis? Dan zijn wij het ideale team om maatwerk te leveren op het gebied van tourguides, routes, hotels en alle activiteiten die u wenst. Of het een dagtrip door de Eifel, een luxe 8-daagse tour door de Alpen  of een motoravontuur naar Noorwegen betreft; onze special events maken uw incentive tot een onvergetelijke tour. 

THAT Motortours organiseert maatwerkreizen voor o.a. de volgende bedrijven en clubs:
* BMW Z1 Club e.V. Deutschland
* Camp Schilderwerken
* Daily Fresh Food BV
* HONDA Nederland BV
* Kiwanis International Foundation
* Koninklijke Metaalunie
* Meeusen Motoren
* MotoPlus
* Motordocs
* NV Nederlandse Gasunie
* Splash Design BV

Neem voor meer info over motorreizen op maat contact met ons op:
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., T +31-(0)45-5444219

Maatwerkreizen voor individuele tourrijders en clubs

Het team van THAT Motortours heeft tussen de diverse hotels van het Europese reizenprogramma GPS-verbindingsroutes ontwikkeld. Zo is het mogelijk om bijvoorbeeld een 8-daagse tour door Duitsland of een 15-daagse trip door de Alpen te maken.
Aan deze maatwerkreizen zijn 2 voorwaarden verbonden:
* kies je in de maatwerkreis een reisgedeelte van een bestaande reis die normaal gesproken 3-5 dagen duurt, dan ben je verplicht om van deze reis minimaal 2 overnachtingen te boeken,
* van tours van 6 dagen of meer, boek je minstens 4 overnachtingen.

Offerte

Meer interesse in deze manier van motorvakantie? Neem dan contact op met ons team: +31-(0)45-5444219 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
We maken graag een passende offerte voor jouw onvergetelijke motorreis.

GGTO logo Oranje

 powered by  logo dane 
/**/