Statement - motorreizen

mt_ignore:motorreizen_karin_roger0001 

JE HOEFT ALLEEN MAAR OP TE STAPPEN EN TE GENIETEN…

Genieten. Dat is het enige wat jij hoeft te doen. Genieten van de adembenemende plekken waar je nooit eerder was. Van de wegen waarover je nooit eerder reed. Van de hotels die je zelf niet zou vinden. Welke reis je ook kiest, alleen of met een kleine groep: wij beloven je een bijzondere ervaring. Daarbij is de weg ernaartoe minstens zo belangrijk als de bestemming. Het gevoel dat jij als motorrijder graag hebt, de reden waarom je op het motorzadel zit. Dát gevoel krijgt alle ruimte in de reizen die je bij THAT Motortours boekt.

De wind in je gezicht. Je hoofd leegmaken. Één met de natuur en je omgeving. Ultieme vrijheid. Wij weten precies hoe dat voelt, omdat we elke kilometer zelf hebben gereden. Elke bocht, binnendoorweg en bergpas hebben we zelf genomen om jouw reis met zorg voor te bereiden en samen te stellen. Van motorliefhebbers, voor motorliefhebbers.

Bij ons vind je de mooiste routes naar meer dan 60 bestemmingen in Europa. Daarbij geven we je bij het boeken net zoveel vrijheid als tijdens de reis zelf. Wil je extra stop-overs inplannen op de heen- of terugweg? Of bijvoorbeeld meerdere reizen combineren tot jouw ultieme motortour? Vertel ons je wensen en wij zetten ze om in een reis op maat.

Je vindt ons nieuwste reisaanbod op www.thatmotorreizen.nl. Boek. Stap op. En start. Alles is voor je geregeld. Dát is precies waarom je THAT Motortours kiest.

Karin en Roger Thewissen (eigenaren van THAT Motortours) 

GGTO logo Oranje

 powered by  logo dane 
/**/