REIZENPROGRAMMA '23 NU ONLINE

REIZENPROGRAMMA '23 NU ONLINE
logo_that2010

Beste ,

Na een geweldig mooi reizenseizoen staan we alweer in de startblokken om jou mee te nemen voor een nieuw motoravontuur in '23. En er staat meer dan genoeg te gebeuren. THAT Motortours bestaat 25 jaar en dat vieren we traditiegetrouw met een Alpenchallenge. Diegenen die op eerder versies mee waren, weten wat hun dan te wachten staat... Verder is er in januari een echte live reizeninfomiddag in Loosdrecht. Dus voldoende nieuws om de Kerstdagen door te komen!

We wensen je veel leesplezier,

Het team van THAT Motortours - the art of motorcycle travelling...

REIZENPROGRAMMA '23 NU ONLINE >>>
alp ch gr 3

Het reizenprogramma '23 is klaar en staat volledig online. Vergeet de koude dagen en droom weg bij de gedachte aan jouw nieuwe motorreis voor het komende jaar!

Voor jouw '23-motoravontuur >>> klik hier...

REIZEN INFO MIDDAG >>>
Can 09

Op 28 januari '23 is er eindelijk weer een echte live reizeninfomiddag en wel in Loosdrecht. Hier ontvang je alle info over het groeps- en het individuele reizenprogramma. Zo informeren de tourguides jou over de diverse bestemmingen en hoe het er aan toe gaat tijdens de kleinschalige en gezellige groepsreizen van THAT Motortours.

Voor alle info en aanmelding voor de info-middag >>> klik hier...

NIEUW ALPENCHALLENGE '23 >>>
alp ch gr 7

Ben je ook verslaafd aan bergpassen en het betere stuurwerk? Wordt je ’s nachts badend in het zweet wakker, terwijl je denkt bovenop een bergpas te staan? Dan wordt het tijd voor groepstherapie en THAT Motortours kan je daarbij helpen! Voor degenen die in de afgelopen edities mee op pad waren tijdens de eerste editie was het duidelijk: “alleen diehards en bergpasjunkies zijn zo gek om deze uitdaging aan te gaan.”

Compactinfo:

  • Tourdatum 1 t/m 11 juli '23.
  • Type reis: rondreis met 5 hotels.
  • Dagetappes: 250-370 km.
  • Wegen: bergpassen met een hoge dosis aan haarspeldbochten en snel opeenvolgend kort stuurwerk. Vlotte stuurwegen die worden afgewisseld met uiterst smalle bergweggetjes die slechts een rijstrook breed zijn.
  • Groepsgrootte: klein gezelschap met persoonlijke aandacht voor jou: minimaal 8 maximaal 12 motoren.

Voor alle info over jouw ALPENCHALLENGE>>> klik hier...

 That kerst 2022 groot

Nieuwsbrief THAT Motortours

Afmelden

Contact:
THAT Motortours
Parallelweg 1A
NL-6321 BA WIJLRE
E: info@thatmotorreizen.nl
I: www.thatmotorreizen.nl 

Copyright (C) 1998 - 2023*THAT Motortours* All rights reserved.