SCHOTLAND - NOORWEGEN EN AANBIEDINGEN

SCHOTLAND - NOORWEGEN EN AANBIEDINGEN
logo_that2010

Beste ,

Maar liefst 19*C was het vanmiddag in Zuid-Limburg. Prachtig weer om de motor van stal te halen, even een paar uurtjes heerlijk uit te waaien en te genieten van de warme voorjaarszon op je motorpak. Wat zou je ervan vinden om dit gevoel van vrijheid en geluk om te zetten in een mooie motortrip naar het buitenland, waar de echte bergen en stuurwegen op jou wachten..? Hieronder vind je alvast een paar teasers, die jouw motorhart wellicht sneller laten slaan.

We wensen je veel leesplezier,

Het team van THAT Motortours - the art of motorcycle travelling...

GROEPSREIS SCHOTLAND NORTH COAST 500 >>> high, higher, Highlands...
kar gr 9

Een uniek 10-daags motoravontuur met als hoofdmotto: "off the beaten track". Dramatisch groene landschappen, stille slingerende single track roads, Glenns, Bens en Lochs zullen jouw reispartners zijn. Lang geleden stonden hier de Pikten en Romeinen elkaar naar het leven, tegenwoordig wordt je gastvrij ontvangen door de Schotten. De reis voert tot in de meest noordelijke Highlands en over de North Coast 500. Zo heb je de mogelijkheid om 10 dagen samen met de Schotten te mogen leven, genieten en natuurlijk te sturen.

COMPACT INFO:
* 10-daagse groeps-, rondreis
* Tourdatum: 19 t/m 28-07-2022
* Vrije plaatsen: 4
* Vertrekpunt: IJmuiden

* Highlights: Highlands, North Coast 500 Applecross, Cuillin Hills, Cairngorms National Park, Trossach National Park, oneindige single tracks.

* Prijzen v.a. € 1895,- p.p.

Voor alle info en/of boeking >>> klik hier...

 GROEPSREIS FJORD NORWAY >>> powered by nature...
kar gr 9

Fjord Norway heeft zoveel te bieden: het indrukwekkende natuurschoon en imposante fjorden, maar ook de gemoedelijke bevolking en het Norsk Bremuseum (gletsjermuseum), dat altijd veel indruk maakt op THAT-tourrijders. Tijdens deze reis bezoek je de allermooiste regio voor motorrijders; Fjord Norway. Wij brengen je over echte insiderwegen, met ultiem stuurwerk langs fjorden en watervallen, tot grillige bergwegen vlakbij de vele gletsjers, die soms tot aan straatniveau stromen. Boek nu deze powered by nature-topreis!

COMPACT INFO:
* 10-daagse groeps-, rondreis
* Tourdatum: 3 t/m 12-06-2022
* Vrije plaatsen: 4
* Uiterste boekingsdatum: 14-04-2022
* Vertrekpunt: Hirtshals (Denemarken)

* Highlights: Bergen, Geiranger, Dalsnibba, Jostedalsbreen, Trollstigveien, Hardanger Vidda, Vøringfossen en een waanzinnig mooie natuur.

* Prijzen v.a. € 1860,- p.p.

Voor alle info en/of boeking >>> klik hier...

INDIVIDUELE REIZEN >>> in één oogopslag alle aanbiedingen op een rij...
kar gr 9Om snel een beeld te hebben bij de aanbiedingen zijn die vanaf nu overzichtelijk gerangschikt >>> klik hier voor alle acties....

Nieuwsbrief THAT Motortours

Afmelden

Contact:
THAT Motortours
Gaasstraat 12
NL-6369 VA SIMPELVELD
E: info@thatmotorreizen.nl
I: www.thatmotorreizen.nl 

Copyright (C) 1998 - 2022*THAT Motortours* All rights reserved.