REIZENPROGRAMMA '22 NU ONLINE

REIZENPROGRAMMA '22 NU ONLINE
logo_that2010

Beste ,

Het is weer tijd om van ons te laten horen. Afgelopen jaar hebben we, dankzij jullie reislust, een groot deel van de "coronaschade" kunnen inhalen en mogen we van een succesvol seizoen spreken. Onze dank aan al die THAT Tourders die weer het vertrouwen in ons gehad hebben! We merken dat jullie ook voor 2022 weer veel zin hebben in een motortrip en zijn er al behoorlijk wat reizen geboekt.
Traditiegetrouw is het nieuwe reizenprogramma vanaf begin november online. Neem gerust een kijkje in de tourkalender van de groepsreizen of droom weg bij een van de vele individuele reizenbestemmingen. Tevens hebben we de website weer wat overzichtelijker gemaakt. Op de homepage vind je direct een overzicht van de lopende aanbiedingen.
Mocht je een trip voor 2022 plannen? Wacht dan niet te lang met de aanvraag in te dienen of te boeken. Door de vele doorgeschoven boekingen is het redelijk krap gesteld met de beschikbaarheid van kamers in de hotels. Met name Schotland is het nu reeds een uitdaging om de juiste hotelmatches te vinden...
De reizenbrochure 2022 zal over een paar weken beschikbaar zijn.

We wensen je veel leesplezier,

Karin & Roger Thewissen
oprichters/eigenaren van THAT Motortours - the art of motorcycle travelling...

VOORDEELREIZEN >>> in één oogopslag alle aanbiedingen op een rij...
kar gr 9Om snel een beeld te hebben bij de aanbiedingen zijn die vanaf nu overzichtelijk gerangschikt >>> klik hier voor alle acties....

REIZENINFOSESSIES >>> ontmoet THAT Motortours en stel je vragen...
Mar 03

THAT Motortours organiseert in de wintermaanden weer een aantal online info-sessies. Hier kun je kennis maken met de organisatie en kun je proeven aan de fantastische reisbestemmingen in Europa. Verder kun je er terecht met al je vragen rondom:
* de groepsreizen
* individuele reizen
* maatwerkreizen: motorreizen op maat gemaakt.
Voor meer info en aanmelden voor deze dagen >>> klik hier...

INFO-AANVRAAG >>> vraag vrijblijvend beschikbaarheid aan...
Mar 03

Heb je reisplannen en wil je graag weten of b.v. jouw reisdatum mogelijk is, dan kun je altijd een vrijblijvende aanvraag indienen. Hieraan zijn geen verplichtingen verbonden. Wij kijken dan of jouw reis mogelijk is en in veel gevallen ontvang je een vrijblijvende optie voor een week. Met de groene knop bij elke reis kun je de vrijblijvende aanvraag doen.
 

GROEPSKORTING >>> extra voordeel voor groepen...
kro in gr 3
Groepen vanaf 10 personen ontvangen voor het Europese individuele reizenprogramma 2,5% korting op de reissom. De korting wordt binnen 1 week na reisafloop op de rekening van de centrale boekingspersoon bijgeschreven. Deze actie is niet geldig in combinatie met vroegboekkortingen, andere acties en maatwerkreizen.

CADEAUBON MET VOORDEEL >>> nu besparen en later reizen...
lux gr in 1 Op zoek naar een passend Sinterklaas of Kerstcadeau? Doe je beste motormaatje een reischeque cadeau t.w.v. € 50,- en betaal € 45,- of
€ 100,- en betaal € 90,- >>> lees meer...

Nieuwsbrief THAT Motortours

Afmelden

Contact:
THAT Motortours
Aretsbosweg 6
NL-6351 JN BOCHOLTZ
T: +31-(0)45-5444219
E: info@thatmotorreizen.nl
I: www.thatmotorreizen.nl 

Copyright (C) 1998 - 2021*THAT Motortours* All rights reserved.