Nieuwsbrief Mei '21 - eindelijk weer op reis?

Nieuwsbrief Mei '21 - eindelijk weer op reis?
logo_that2010

Beste ,

Het zijn weer bewogen en spannende maanden voor de reizenbranche. Waar vorige zomer iedereen nog dacht dat Corona in 2021 voorbij zou zijn, hebben de feiten ons ingehaald zijn de motorreismaanden t/m begin juni afgeschreven. Maar...... er schijnt licht aan de horizon. Diverse landen hebben een begin gemaakt met de heropening van hun grenzen voor toerisme en de verwachting is dat de komende weken meer landen het voorbeeld van o.a. Ierland en Portugal zullen volgen.
Hartverwarmend zijn ook de reacties van onze THAT Tourders wier reizen dit voorjaar niet door konden gaan. Velen gaven de voorkeur aan omboeken. Zo heb ik mijn eigen groepsreis naar Noorwegen van Juni naar Augustus moeten verplaatsen en bijna iedere deelnemer gaat ook dan mee.
Hieronder vind je het laatste nieuws rondom het groepsreizen- en individuele reizenprogramma van THAT Motortours. 

We wensen je veel leesplezier,

Karin & Roger Thewissen
oprichters/eigenaren van THAT Motortours - the art of motorcycle travelling...

 

NIEUWS GROEPSREIZEN
kar gr 9Voor de groepsreizen in juni wordt het spannend. De komende 3 weken zullen uitwijzen of en hoe de verschillende landen hun grenzen openen. Vanaf midden juni zal naar verwachting veel mogelijk zijn.

BEST OF THE ALPS /  ALPINE X-TREME:
Mocht je interesse hebben in de Best of the Alps of the Alpine X-Treme van midden juni, laat het ons dan weten via een e-mail >>> e-mail ons... Dan houden wij je vrijblijvend op de hoogte of de reis wel/niet doorgaat en kun je vervolgens zelf beslissen of je wenst deel te nemen.
Voor de volledige tourkalender 2021/2022 >>> klik hier...

Q&A OVER CORONA-VRAGEN:
Voor alle info over hoe wij omgaan met boekingen in Coronatijd hebben we een Q&A opgesteld >>> klik hier…

 

NIEUWS INDIVIDUELE REIZEN
kar gr 9Voor de individuele reisaanvragen is het belangrijk om te weten, dat je op tijd moet zijn met je aanvraag en/of boeking. Doordat er in 2020 veel reizen zijn doorgezet naar dit jaar, is het bij een aantal bestemmingen nu reeds krap qua beschikbaarheid voor de maanden juli, augustus en september. Het is logisch dat je als klant afwacht wat er gaat gebeuren met de opening van diverse landen, maar wacht niet te lang. Bij THAT Motortours boek je veilig. Je kunt altijd een vrijblijvende aanvraag indienen. Hiervoor gebruik je de groene knop bij de betreffende reis.

Q&A OVER CORONA-VRAGEN:
Voor alle info over hoe wij omgaan met boekingen in Coronatijd hebben we een Q&A opgesteld >>> klik hier…

 

kar gr 9

KARINTHIË FRIULI SLOVENIË - nu nog met vroegboekkorting v.a. € 625,-
De Grossglockner Hochalpenstrasse een "tourist trap"? Niet als je 'm bij THAT Motortours boekt. Ervaar zelf hoe een professionele motorreisorganisatie voor de perfecte motorbeleving zorgt: 's Morgens vroeg stuur jij (vrijwel alleen) als één van de eersten langs de dampende alpenweiden omhoog richting het Hochtor en geniet jij van een ontbijtje bovenop de Edelweissspitze...

COMPACT INFO:
Gebied: Oostenrijk - Italië - Slovenië
Hotel:  7 overnachtingein in een 4-sterren hotel.
Highlights: Triglav Nationalpark, Mangart, Sella di Razzo, Sella Chianzutan. Edelweisshütte (Grossglockner Hochalpenstrasse).
Prijs: vanaf € 625,- p.p.
Meer info of boeken? >>> Klik hier...

 

noord nl 4

DRENTHE ACHTERHOEK FRIESE MEREN - even weg in eigen land...
THAT Motortours is sinds jaar en dag gevestigd in het hart van de "Nederlanse Alpen": het Zuid-Limburgse Heuvelland en we dachten altijd dat hier hét Nederlandse Walhalla voor motorrijders lag. Totdat we aan de slag ging met de ontwikkeling van deze tour door Noord-Oost Nederland. Uiteraard is dit geen tour met haarspeldbochten en bergen, maar meer een ontdekkingstocht door dit mooie en rustige deel van de lage landen...

COMPACT INFO:
Gebied: Noord-Oost Nederland
Hotel:  2, 3 of 4 overnachtingein in een 3-sterren hotel.
Highlights: Nationaalpark de Hoge Veluwe, Land van Maas en Waal, Nationaalpark Sallandse Heuvelrug, Friese Meren, Ootmarsum, Nationaalpark Drentse Aa.
Prijs: vanaf € 265,- p.p.
Meer info of boeken? >>> Klik hier...

Nieuwsbrief THAT Motortours

Afmelden

Contact:
THAT Motortours
Aretsbosweg 6
NL-6351 JN BOCHOLTZ
T: +31-(0)45-5444219
E: info@thatmotorreizen.nl
I: www.thatmotorreizen.nl 

Copyright (C) 1998 - 2021*THAT Motortours* All rights reserved.