Reizenseizoen '21 >>> iedereen kijkt er naar uit!

Reizenseizoen '21 >>> iedereen kijkt er naar uit!
logo_that2010

Beste ,

Wat gaat er in '21 gebeuren op het gebied van reizen? Wanneer kunnen we onze bikes weer starten en op reis gaan naar de geliefde gebieden in het buitenland? Wat is wijs als je van plan bent een reis te boeken en wat gebeurt er wanneer jouw reis vanwege corona geannuleerd wordt? Op deze vragen vind je hieronder een open en eerlijk antwoord? 

kar gr 9

Wanneer mogen we weer op reis naar het buitenland?
Dit zal afhankelijk zijn van de ontwikkelingen rondom COVID-19. Wij als reisorganisatie hebben de maand april volledig afgeschreven en begin mei zal er waarschijnlijk ook nog niet gereisd kunnen worden. Vanaf  eind mei/begin juni zal eerder realistisch zijn.

Wanneer kan ik het beste mijn reis boeken?
We verwachten een stormloop aan boekingen zodra landen hun grenzen openen en reizen weer mogelijk is. Heb je reisplannen met een realistische reisdatum (zeg maar vanaf midden/eind mei)? Dan is ons advies om op korte termijn een vrijblijvende aanvraag in te dienen. We merken nu al dat het krap wordt met de beschikbaarheid van kamers (o.a. omdat in '20 veel boekingen zijn doorgeschoven naar 21). Hierdoor ontstaat als het ware een opeenhoping aan boekingen en krapte in de beschikbaarheid.
Bij boeking van een reis betaal je slechts 20% aan en heb je bij THAT Motortours 100% zekerheid dat je deze aanbetaling volledig terug krijgt wanneer de reis vanwege corona tot 2 weken voor reisaanvang niet door kan gaan.

Wat gebeurt er als mijn reis niet door kan gaan?
Vanaf dit jaar werken we niet meer met zgn. "coronavouchers". Als jouw reis vanwege Corona niet door kan gaan, dan gaan we als volgt te werk:
1. indien wij jouw reis meer dan 2 weken voor reisaanvang moeten annuleren, dan ontvang je binnen 2 weken de volledige aanbetaling terug op jouw rekening.
2. 2 Weken voor reisaanvang ontvang je de tourinfo (routes, landkaarten, toerboekje etc.). Wanneer we binnen deze periode de reis moeten annuleren, dan heb je 2 keuzemogelijkheden:
     A. we boeken dezelfde reis kosteloos om naar een later tijdstip, of
     B. je ziet volledig af van de reis en wij brengen 20% van de reissom in rekening (de tourinfo is immers verzonden).

Garantiefonds GGTO
Het is goed om te weten dat, bij financieel onvermogen onzerzijds, jouw (aan)betaling niet in gevaar komt. THAT Motortours is zoals het hoort aangesloten bij een garantiefonds. In ons geval is dit het Garantiefonds GGTO... dat ervoor zorg draagt dat je je geld terug krijgt.

Vragen?
Indien je vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op:
E:     info@thatmotorreizen.nl
W:    www.thatmotorreizen.nl 
T:     +31-(0)45-5444219
FB:   www.facebook.com/thatmotortours

Karin en Roger Thewissen - oprichters en eigenaren van THAT Motortours.

Nieuwsbrief THAT Motortours

Afmelden

Contact:
THAT Motortours
Aretsbosweg 6
NL-6351 JN BOCHOLTZ
T: +31-(0)45-5444219
E: info@thatmotorreizen.nl
I: www.thatmotorreizen.nl 

Copyright (C) 1998 - 2021*THAT Motortours* All rights reserved.