Hoe tour je overdag?

Tourguides

Tijdens een groepsreis zijn altijd één of meerdere tourguides aanwezig en tref je andere motorrijders, die dezelfde reis geboekt hebben. 's Avonds voorafgaand aan het diner, wordt er door je tourguide in een briefing, uitgebreid uitleg gegeven over de route die de volgende dag gereden wordt. Wegdekkwaliteit, weersbericht, bezienswaardigheden, restaurantjes, insidertips en andere high-lights worden uitvoerig besproken, zodat je de volgende dag weer optimaal kunt genieten van onvergetelijk stuurwerk.

Deelnemersaantal

Verwacht bij THAT Motortours geen grootschalige groepsreizen zoals bij de meeste andere aanbieders; "klein maar fijn..." is hier het motto. Het minimum deelnemersaantal ligt bij 8 motoren. En er reizen niet meer dan 10 motoren mee. Hierdoor lukt het de tourguide goed om iedereen de nodige persoonlijke aandacht en service geven te geven en ga je niet verloren in de massa.

Vrij rijden

Ons motto is: vrij rijden! Dus geen verplichting om steeds met dezelfde groep te rijden. In de avonduren is er dan tijd voor gezelligheid en kun je de ervaringen met je reisgenoten uitwisselen. Overdag rijd je naar eigen believen alleen, of in spontaan gevormde kleine groepjes gelijkgezinden, de routes. Naar eigen inzicht afwijken van deze routes is uiteraard geen probleem. Onderweg kom je elkaar regelmatig tegen tijdens de pauzes, foto-stops of bij het bezoeken van de diverse bezienswaardigheden.

GGTO logo Oranje

 powered by  logo dane 
/**/