REIZEN IN 2022: Q&A

Afkoop eigen risico Nee
Navigatie meehuren Nee

REIZEN IN 2022: Q&A

alp tou gr 2 alp tou gr 4 alp tou gr 6


Hieronder vind je een antwoord op de meest gestelde vragen rondom Corona en hoe wij ermee omgaan.

Wanneer mag ik op reis naar het buitenland?
Mits je voldoet aan de eisen die de reislanden stellen, is op dit moment reizen in Europa prima te doen. Voor de reisadviezen naar de diverse landen >>> klik hier...

Wanneer kan ik het beste mijn reis boeken?
Heb je reisplannen dan is ons advies om op korte termijn een vrijblijvende aanvraag in te dienen. We merken nu al dat het krap wordt met de beschikbaarheid van kamers (o.a. omdat in '20 veel boekingen zijn doorgeschoven naar '21 en '22). Hierdoor ontstaat als het ware een opeenhoping aan boekingen en krapte in de beschikbaarheid.
Bij boeking van een reis betaal je slechts 30% aan en heb je bij THAT Motortours 100% zekerheid dat je deze aanbetaling volledig terug krijgt wanneer de reis vanwege corona tot 4 weken voor reisaanvang niet door kan gaan.

Wat gebeurt er als mijn reis niet door kan gaan?
Vanaf dit jaar werken we niet meer met zgn. "coronavouchers". Als jouw reis vanwege Corona niet door kan gaan, dan gaan we als volgt te werk:
1. indien wij jouw reis meer dan 4 weken voor reisaanvang moeten annuleren, dan ontvang je binnen 2 weken de volledige aanbetaling terug op jouw rekening.
2. 4 Weken voor reisaanvang ontvang je de tourinfo (tracks, waypoints, toerboekje etc.). Wanneer we binnen deze periode de reis moeten annuleren, dan heb je 2 keuzemogelijkheden:
    a. we boeken dezelfde reis kosteloos om naar een later tijdstip, of
    b. je ziet volledig af van de reis en wij brengen 30% van de reissom in rekening (de tourinfo is immers verzonden).

Is THAT Motortours aangesloten bij een garantiefonds?
Het is goed om te weten dat, bij financieel onvermogen onzerzijds, jouw (aan)betaling niet in gevaar komt. THAT Motortours is zoals het hoort aangesloten bij een garantiefonds. In ons geval is dit het Garantiefonds GGTO... dat ervoor zorg draagt dat je je geld terug krijgt.

VACCINEREN EN/OF NEGATIEVE PCR-Test?
Indien er voor het reizen naar een betreffende land/landen een vaccinatie (voor het Covid-19 virus) of een negatieve coronatest (PCR-test) vereist zijn, dan dien je hier zelf zorg voor te dragen. De kosten van een Coronatest draag jezelf.
Wanneer het niet mogelijk is om tijdig gevaccineerd te zijn voor aanvang van de reis en jij hierdoor de reis niet kunt maken, geldt artikel 9.2. van de reisvoorwaarden: "9.2. Annulering m.b.t. COVID-19"" >>> lees meer...
Wanneer je wel gevaccineerd kan zijn op het moment van je geplande reis, maar dit om andere redenen niet gedaan hebt, gelden de reguliere annuleringsvoorwaarden zoals beschreven onder ‘’9.1 Annulering door delenemer’’ van de reisvoorwaarden.

Vragen?
Indien je vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op:
E:     Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
W:    www.thatmotorreizen.nl