Coronavirus (COVID-19)

Afkoop eigen risico Nee
Navigatie meehuren Nee

Update Coronavirus 30 maart 2020

Beste THAT Tourder,

We houden je vanaf nu regelmatig op de hoogte over de stand van zaken rondom ons reizenprogramma. Zoals je van ons altijd al gewend bent, sta jij als klant ook nu centraal bij het maken van onze afwegingen en beslissingen in deze crisis. Jij en jouw vrienden moeten veilig en verantwoord op reis kunnen gaan en mogen niet de dupe worden van deze bizarre situatie.
Vanaf vandaag worden alle reizen met een vertrekdatum t/m 30 april 2020 én de Schotlandreizen met een vertrekdatum t/m 31 mei 2020 geannuleerd. Wij nemen deze week contact op met de mensen die het betreft. Het eventueel betaalde restbedrag wordt teruggeboekt op jouw rekening. De gedane aanbetaling wordt tegoed geschreven d.m.v. een speciale cadeaucheque (zie hierover ook de 'update Coronavirus van 16 maart hieronder). Deze cheque kun je gebruiken om dezelfde reis, binnen een jaar nadat de oorspronkelijke reis had moeten beginnen, over te doen en is gedekt door Garantiefonds GGTO.

Wat moet je nu doen?
Allereerst ervoor zorgen dat je, samen met je geliefden, veilig en gezond door deze crisis komt! Verder nemen wij contact met je op, zodra we zeker weten dat jouw reis niet doorgaat.

Vragen? Laat het ons gerust even weten:
T: +31-(0)45-5444219 (MA t/m VR van 10:00 tot 12:00 uur en van 14:00 tot 16:30 uur)
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________


Update Coronavirus 16 maart 2020

Beste THAT-tourder,

Het Coronavirus (COVID-19) heeft ook de nodige invloed op de reiswereld. Hierdoor is de uitzonderlijke situatie ontstaan, dat vrij reizen door Europa op dit moment lastig is. Dit kan dus ook invloed hebben op de reis die jij geboekt hebt.

Hoe gaat THAT Motortours hiermee om?
We zullen van week tot week bekijken of er reizen geannuleerd dienen te worden. Mocht dit het geval zijn, dan brengen we jou op de hoogte. THAT Motortours hanteert de reisadviezen van het Ministerie van Buitenlandse zaken >>> lees meer... . Zolang reizen veilig en verantwoord is én wij de beloofde diensten, op het juiste kwaliteitsniveau kunnen aanbieden, gaan de reizen door. Mocht dit niet het geval zijn, dan zal THAT Motortours de reis annuleren. Voor zover er door ons geen kosten zijn gemaakt (hotelaanbetalingen, motortransporten, tickets etc.), zullen we geen kosten in rekening brengen en bieden wij de klant het volgende aan:
1. de reis kosteloos omboeken naar een later tijdstip dit jaar. Prijsverschillen veroorzaakt doordat er in een duurder seizoen gereisd wordt, zullen worden doorberekend.
2. de betaalde reissom wordt tegoed geschreven in de vorm van een cadeaubon, die verzilverd kan worden bij boeking van dezelfde reis en met hetzelfde personenaantal. Deze bon is 1 jaar geldig, gerekend vanaf de startdatum van de oorspronkelijke reis in 2020.

Wat gebeurt er als je zelf de reis annuleert?
In dat geval gelden de normale annuleringsvoorwaarden (artikel 9 reisvoorwaarden):
- bij annulering tot 42 dagen voor de dag van vertrek: 30% van de reissom;
- bij annulering vanaf de 42ste dag (inclusief) tot de 28ste dag voor de dag van vertrek: 60% van de reissom;
- bij annulering vanaf de 28ste dag (inclusief) tot de 14de dag voor de dag van vertrek: 80% van de reissom;
- bij annulering vanaf de 14de dag (inclusief) tot de 7e dag voor de dag van vertrek: 90% van de reissom;
- bij annulering vanaf de 7de dag (inclusief) tot de dag van vertrek: 95% van de reissom en
- bij annulering op de dag van vertrek of later: de volledige reissom.

Financieel onvermogen?
THAT Motortours is een bedrijf, dat sterk in haar schoenen staat. Toch is het goed te weten dat, indien bij financieel onvermogen (faillissement), jouw (aan)betaling niet in gevaar komt. THAT Motortours is aangesloten bij Garantiefonds GGTO, dat ervoor zorg draagt dat je je geld terug krijgt. Voor meer info over Garantiefonds GGTO >>> lees meer...

Vragen? Laat het ons gerust even weten:
T: +31-(0)45-5444219 (MA t/m VR van 10:00 tot 12:00 uur en van 14:00 tot 16:30 uur)
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.