Reisdatum van 19/06/2021
Reisdatum tot en met 26/06/2021
Afkoop eigen risico Nee
Navigatie meehuren Nee
Reisnaam BEST OF THE ALPS
Reistype Groepsreis
Voorovernachting Nee
Naovernachting Nee
Eenpersoonskamer Ja
Tweepersoonskamer Ja
2 persoons gescheiden bedden Nee
Driepersoonskamer Nee
3 persoons gescheiden bedden Nee
Huurmotoren Nee
Motortransport Nee
Bootovertocht Nee
Slaaptrein Nee

“Töfftreff op 2600m NAP...” Print Friendly, PDF & Email

Motorvakantie BEST OF THE ALPS VERNIEUWD! (D, A,CH) / 19-06 t/m 26-06-'21

Heb jij altijd al willen ervaren hoe het voelt om de mooiste passen van de Duitse, Oostenrijkse en Zwitserse Alpen in één reis te overwinnen? Laat je tijdens de Best of the Alps meevoeren over het dak van Europa. Terwijl je de loop van bergbeekjes volgt, kom je zo dicht in de buurt van gletsjers dat je ze bijna kunt aanraken. Rijdend onder een waterval heb je prachtige alpenweiden in het vizier. Eke dag stuur je over de mooiste wegen van 3 Alpenlanden: Silvretta Hochalpenstrasse en Namlosertal in Oostenrijk, Grimselpas en Umbrailpas in Zwitserland en natuurlijk de Bayrische Voralpen in Duitsland. Heb je dorst? Vul je veldfles in een van de heldere bergbeekjes die we tegenkomen. Heb je trek? Onze tourguides weten elke toplocatie te vinden. Na deze tour wil je nog maar een ding: volgend jaar weer!...

boek deze reis

Vrijblijvende aanvraag

Vraag de brochure aan

Tourinfo

Tourinformatie

Datum: 19-06 t/m 26-06-'21
Type reis: rondreis met 3 hotels. Het startpunt en eindpunt is hetzelfde hotel. Een auto met trailer mag tijdens de reis hier blijven staan.
Afstand Utrecht/Brussel - Mühlhausen im Täle: 575 km.
Dagetappes: 250 - 370 km.
Wegen: pittig stuurwerk, verharde wegen, wisselende kwaliteit wegdek (van super strak asfalt tot - af en toe - slecht wegdek), bergpassen met haarspeldbochten wisselen af met snelle bochtencombinaties, kleine en grotere bochtige wegen.
Rij-ervaring: dit is een echte Alpentour. Snel wisselende bochtencombinaties en bergpasen met krappe haarspeldbochten moeten geen probleem voor je vormen. Het is noodzakelijk, dat je de motorfiets goed beheerst. Motorrijden leer je niet tijdens deze reis.
Tourguide: Michael Fernhout
Hoe tour je overdag >>> lees meer...
Boek tijdig jouw reis >>> lees meer...

Inclusief

7 Hotelovernachtingen op basis van halfpension (ontbijt & diner).
Welcome drink bij aanvang van de reis.
Nederlandse tourguide >>> lees meer...
Pechservice >>> lees meer...
GPS-routes (Garmin en TomTom) en landkaart.
TPT: THAT Motortours Personal Tourguide >>> lees meer...
Tourbook met uitgebreide info over het reisgebied en alles wat er bij de reis komt kijken.

Highlights

Uiteraard de bijna 40 bekende en onbekende bergpassen waaronder o.a. Silvretta Hochalpenstrasse, Klausenpas, Furkapass, Grimselpass, Tremola, Sustenpass, Namlosertal, Hahntennjoch, Nufenenpas, Gotthardpas en Manghenpas. Schweizer Nationalpark, Steingletscher zullen een onuitwisbare indruk op je motorbanden achterlaten.

tourprofiel2

Best of the Alps

Programma & Accommodatie


Programma

Dag 1 Heenreis naar het eerste hotel in Múhlhausen im Täle - regio Ulm. (inclusief toeristische aanrijroute).
Dag 2 Voralpenland - Allgäu – Tirol – Südtirol.
Dag 3 Tourdag Trentino - Val Sugana - Manghenpas.
Dag 4 Tourdag Dolomieten
Dag 5 Verbindingsroute naar het Oberwallis in Zwitserland via o.a. Albulapass, Oberalp naar Münster
Dag 6 Tourdag "Zentral Schweizer Pässenrunde" met 4 insider zijdalen...
Dag 7 Oberwallis > Klausenpass > Appenzell > Mühlhausen im Täle.
Dag 8 Thuisreis.


Accommodaties
 

hotels stopover 01 01 motorvakantie bestofthealps hotel001 motorvakantie bestofthealps hotel003 motorvakantie dolomieten002 motorvakantie bestofthealps hotel004


De startlocatie en eindlocatie is een hotel*** in Ulm (Zuid-Duitsland), kamers met douche/bad, toilet, tv, WIFI, uitgebreid ontbijtbuffet, ’s avonds 3 gangendiner met menukeuze. Garage voor de motoren. het hotel*** in de Dolomieten is gelegen boven op een plateau met uitzicht over het dal van de Adige ongeveer 20 km ten zuiden van Bolzano. Kamers met douche/bad, toilet, tv, balkon/terras, uitgebreid ontbijtbuffet, ’s avonds 3 gangendiner met menukeuze. WIFI, binnen- en buitenzwembad, tennisbanen en garage voor de motoren. Het hotel in Zwitserland is een eenvoudig  historisch hotel***, dat stamt uit 1620, waar Wolfgang von Goethe persoonlijk overnacht heeft. Eenvoudige, maar schone kamers met douche/bad en WC, minibar. 's Morgens ontbijtbuffet en 's avond 3-gangendiner met menukeuze. Garage/parkeerterrein voor de motoren.

Prijzen & Boeken

Prijzen 2021
prijzen per persoon
2PK 2PRSM2PK 1PRSM1PK 1PRSM
  € 825,- € 825,- € 920,-
VASTE KLANTENKORTING:      
afgelopen 3 jaar 2 reizen geboekt? - € 20,- - € 20,- - € 20,-
afgelopen 3 jaar 3 reizen geboekt? - € 25,- - € 25,- - € 25,-
afgelopen 3 jaar 4 reizen of meer geboekt? - € 30,- - € 30,- - € 30,-
Bijdrage Garantiefonds GGTO: € 7,50 per persoon
BOEK deze reis

Prijswijzigingen voorbehouden. Vaste klantenkorting is alleen geldig bij boekingen tot 12 weken voor reisaanvang.
*      2 personen op de motor, in een 2-persoonskamer
**    1 persoon op de motor, in een gedeelde 2-persoonskamer
***  1 persoon op de motor, in een 1-persoonskamer

HET CORONAVIRUS IN 2021: FINANCIËLE ZEKERHEID & OP REIS

alp tou gr 2 alp tou gr 4 alp tou gr 6

Indien we, vanwege Corona, jouw reis moeten annuleren, ontvang je (zolang de tourinfo niet is verzonden) de volledige reissom terug. Zie hiervoor artikel 9.2. van de reisvoorwaarden:

9.2. Annulering m.b.t. COVID-19:
Bij een annulering van een reis of boeking door THAT ten gevolge van COVID-19, gelden de volgende regels:
- Indien annulering van de gehele reis vóór het versturen van de reisinformatie met routes, landkaart etc. (tourinfo wordt 2 weken voor aanvang van de reis verzonden) plaatsvindt, wordt de volledige (aan)betaling verminderd met de bijdrage aan het garantiefonds GGTO door THAT teruggeboekt.
- Indien annulering van de gehele reis vanaf het versturen van de reisinformatie met routes, landkaart etc. (tourinfo wordt 2 weken voor aanvang van de reis verzonden) plaatsvindt, wordt 80% van de reissom verminderd met de bijdrage aan het garantiefonds GGTO teruggeboekt, mits de klant niet kiest voor het omboeken van deze reis.
- Aan omboeking door THAT van dezelfde reis naar een later tijdstip zijn geen kosten verbonden.
Bovendien is het goed te weten dat, bij financieel onvermogen onzerzijds, jouw (aan)betaling niet in gevaar komt. THAT Motortours is aangesloten bij het Garantiefonds GGTO...., dat ervoor zorg draagt dat je je geld terug krijgt. 

VACCINEREN EN/OF NEGATIEVE PCR-Test:
Indien er voor het reizen naar een betreffende land/landen een vaccinatie (voor het Covid-19 virus) of een negatieve coronatest (PCR-test) vereist zijn, dan dien je hier zelf zorg voor te dragen. De kosten van een Coronatest draag jezelf.
Wanneer het niet mogelijk is om tijdig gevaccineerd te zijn voor aanvang van de reis en jij hierdoor de reis niet kunt maken, geldt artikel 9.2. van de reisvoorwaarden: "9.2. Annulering m.b.t. COVID-19" >>> lees meer...
Wanneer je wel gevaccineerd kan zijn op het moment van je geplande reis, maar dit om andere redenen niet gedaan hebt, gelden de reguliere annuleringsvoorwaarden zoals beschreven onder ‘’9.1 Annulering door deelnemer’’ van de reisvoorwaarden.