Motorvakantie touren overdag

Hoe tour je overdag

hoe toer je overdag hoe toer je overdag hoe toer je overdag
hoe toer je overdag hoe toer je overdag hoe toer je overdag

Tourguides:
Tijdens een groepsreis zijn altijd één of meerdere tourguides aanwezig en tref je andere motorrijders, die dezelfde reis geboekt hebben. 's Avonds voorafgaand aan het diner, wordt er door je tourguide in een briefing, uitgebreid uitleg gegeven over de route die de volgende dag gereden wordt. Wegdekkwaliteit, weersbericht, bezienswaardigheden, restaurantjes, insidertips en andere high-lights worden uitvoerig besproken, zodat je de volgende dag weer optimaal kunt genieten van onvergetelijk stuurwerk.

Deelnemersaantal:
Verwacht bij THAT Motortours geen grootschalige groepsreizen zoals bij de meeste andere aanbieders. Het minimum deelnemersaantal is per reis variabel en ligt om en nabij de 12 personen. In de regel reizen niet meer dan 15 personen mee. Hierdoor kan je tourguide ook de nodige persoonlijke aandacht en service geven en ga je niet verloren in de massa.

Vrij rijden:
Ons motto is: vrij rijden, dus geen verplichting om steeds met dezelfde groep te rijden. In de avonduren is er dan tijd voor gezelligheid en kun je de ervaringen met de reisgenoten uitwisselen. Overdag rijd je naar eigen believen, alleen of in spontaan gevormde kleine groepjes gelijkgezinden de routes. Naar eigen inzicht afwijken van deze routes is uiteraard geen probleem. Onderweg kom je elkaar regelmatig tegen tijdens de pauzes, fotostops of bij het bezoek aan de diverse bezienswaardigheden.

Poker bonus at bet365.com